Jos olet unohtanut kirjautumistietosi, käytä koodin tietojen palautuslomaketta uuden jäsenyyden luomisen sijaan. Profiilin kopioiminen rikkoo sääntöjä ja johtaa koko jäsenyyden sulkemiseen, jolloin menetät kaikki rahat tai maksut. Käsittelyn alkamisen jälkeen et voi enää peruuttaa jäsenyyttä. Tämä sopii erinomaisesti pelisääntöjen oppimiseen, lisätutkimusten tekemiseen tai rentouttavan pelaamisen katseluun ilman riskiä. (more…)